Sukan Taayah 2014 .

HARI PERTAMA


Naik bas ke Taayah dari Medan Kidd . Sampai sekolah , pak guard sambut dengan excitednya terus tanya "Ex ke ni ?" Kami pun excited menjawab "Haaa pakcik" . Pastu boleh plak dia tanya "Sekolah mana dulu?" Weyyyy tadi dah tanya ex ke , kami dah jawab haa , boleh dia tanya soalan tu pulak -,- Laka laka je pakcik ni hahahaha . Pecah perut gelak !


Tunggu Dhauah mai amek kami kat Taayah . Thanks Wak tolong snapkan wkwkwkwk . Balik rumah Dhauah dulu , rehat , solat semua lepas maghrib baru kami keluar jenjalan pergi AEON . Pastu baru makan :)











HARI KEDUA

Pukul 9 lebih baru gerak dari rumah Dhauah haha . Pastu amek Cik Win then pergi SIS kejap sebab baba Dhauah nak suruh Dhauah amek gambar adik dia amek anugerah then baru pergi stadium . Tak dapat tengok kawad :'(


Ramai sangat sampai lembik tayar kereta Dhauah hahaha . Yang lain pandai bawak je , tapi tak gheti nak isi angin . Naseb baek Syafiqah tahuuuuuuu 




 



Setia menunggu sampai pengumuman TUN KUDU juara tahun ni dan olahragawati . Tun Terang nombor dua kauu haaa dahsyat gitewwwwwwwwww


 

Dah habes sukan , kitorang pun chaww ke Angsana Ipoh Mall untuk makan hahaha semua perut dah bekeroncong gituuuu .



Last moment dengan diorang , lepastu semua pulang ke rumah masing-masing . Agak sebak sebenarnya :'( Bila la boleh jumpa diorang lagi . Sobssssssssss . 

Sekian , itu sahaja untuk kali ini . Malas nak buat karangan pepanjang , banyak sangat moment indah walaupun hanya 2 hari . Thanks to them sebab sudi luangkan masa bersama .

Comments

Fatihah Nazri said…
dia nk tunggu aku kluor baru dia nk nombor dua.. HAHAHA.. tu aku punya saka tinggai sana tu

Popular posts from this blog

My Priority Ever :)

Rindu S A H A B A T ;)

Owhsemm Day ✿