Posts

Showing posts from March, 2014

Lega. Normal life. Rindu.

Image
Begin with bismillah.
Alhamdulillah, masih bernafas :)



Nothing else I want to say. Just straight to the point. 
Just read the title.

LEGA. NORMAL LIFE. RINDU.

Lega bila dia dah lepaskan aku.
Normal life bila dia dah lepaskan aku.
Rindu bila dia dah lepaskan aku.

First thing. Lega.
Pada mulanya memang susah jugak nak terima. Padahal aku sendiri yang mintak kat dia. Better jadi kawan biasa je lah daripada aku sakit hati dengan sikap dia. And dia pun let me go. Saat tu, hati aku sakit wey. Susah nak lepaskan dia. Aku sayang dia tapi aku dah tak mampu nak bertahan dengan sikap dia. Memula memang aku nak get back balik tapi dia kata better macam ni je. Aku pun tenang. Dia cakap. Hmm. Starting from that time, aku lemah. Bodoh kan lemah sebab seorang lelaki? Btw, nangis tu perkara biasa kan? And aku tahu yang dia pun nangis. Time aku baca tweet dia, I feels like "Ya Allah, aku dah lukakan hati dia. Aku penyebab dia menangis" MENYESAL. Memang. Tapi, dah tak guna kan? Mungkin ini yang terbaik…