Posts

Showing posts from December, 2013

Special Day untuk Majmuah Empat ♡

Image
Bismillahirrahmanirrahim :)
Alhamdulillah Allah masih membenarkan diri aku untuk bernafas pada hari ini .
Hari ini merupakan giliran kelas kami untuk membuat persembahan MUNTADA untuk Bahasa Inggeris. Alhamdulillah everything going well :)


"BREAKING NEWS on TV4" and me as the news reader combined with Madihah Izyana :)
Thanks to Allah and to all of us who are cooperate for this commitment . Bukan senang kot . Latihan yang kitorang buat pun semalam sahaja bermula pukul 10.45 malam sampai 1.00 pagi . Nak nak , hari ini kitorang ada exam NAHU pulak kan . Lepas abes je latihan tu , aku dengan Fiqah turun bilik akademik untuk study sebab kitorang tak study pape pun . Time latihan pun masing - masing resah jugak sebab tak study langsung kan . Tapi takpe , kami berkorban demi Teacher Saiful Nazirah ;) Enjoy all the photos!

Sumpah aku tak tipu ! Aku bakal merindui semua ini :'( Benci gila lah bila dah nak habes nihh . Ahhhhhhh sedih sedih . Hailaaaaa . Tapi biasalah kan , 
Setiap perte…

Kebosanan Melampau Tahap Kritikal

Image
Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum readers :)
*perasan tak header baru?*

Sekarang ni, aku tengah cuti mid-sem. Hmm sedih je rasa. Sebabnya, tinggal berapa bulan je lagi nak study kat Kelantan tuh :'( Seriously, sedih sangat-sangat ! Best sangat study kat Kelantan tuh. Al-maklumlah, negeri serambi Mekah :D Memang seronok study kt Kelantan ni sebab, rasa lebih selamat sebab kat sana jarang sangat ada barang hilang meskipun letak barang merata. Alhamdulillah.

And cuti ni sangat busy dengan assignment, kerja luar lah. Adoiii.

Yang esaimen nye, nak siapkan slide hadith, bahas untuk ulum hadith, nak siapkan skrip muhadathah, siapkan bahas Maqal. Fuhhh ! Serius, cuti ni rasa macam banyak sangat kerja tertangguh dek kerja luar :'(




Design name tag untuk program MAC *kokorikulum kelas* And design baju tak boleh tunjuk lagi, SUPRISE :D Hahah. Actually, design tu dah hampir siap cuma nak kena baiki sikit je lagi :) InsyaAllah.
Aku teringat ada satu masa tu, aku cakap yang aku tak boleh bu…