Posts

Showing posts from December, 2011

finally , aku FED UP !

Assalamualaikum w.b.t
hari ini aku terpakse la tacink tacink ngan sorang ni sbb dah lame aku pendam perasaan aku . . hmm , maybe saye takk perlu nak mention name MANUSIA tersebut . . cukup la hanye sekadar luahan hati kat sini . . dah name blog pon KISAH HATI FARAA kan ? haha :) *belagak happy
camni la kisah die . . hmm , sekian lame aku terperuk lame kat Taayah as a candidate of SPM . . mesti la rindu kat someone kann ? rindu biasa saja . . FRIEND ! *jgn terase plak .. same je aku rindu die ngan kome ek . . msti la nakk SMS kann . . time ni DIE nak sangat SMS ngan aku . . tp , bile aku dah capai gelaran LEPASAN SPM ni , takk dekk plak nak SMS aku . . payah kut . . alasan : nak jimat kedit . . maknenye aku tak de la penting sgt dlm idop kau an ? hmm , lantak kauu lahh . . tp , biase lahh sebagai NORMAL PERSON mesti susa nak terima something secara DRASTIK kann ? tp , die maseh takk boleh nakk phm akuu . . asik aku je nak phm die . . habis , hati aku ni sape nak jage ? HANTU ? eh , hello…

Hye , Si Chantekk :)

Image
Assalamualaikum w.b.t
tibe tibe aku teringat kat somebody nih :) 

Fairuz , i'm gonna miss you lahh :)
ntah la , when aku visit paen nye belog . . tibe tibe terusha plak pic Si Chantekk ni :) huyy . . rindu amat la . . thanks ya coz always nak denga sume masalah aku . . kaw je lahh yang setia mendengonye . . haha . . aku hargai sangad sangad . . haha . . pape pon . . I LOVE YOU , my dear :)

The Last Moment in Taayah :) i'm happy actually . .

Image
hmm , maybe bagi orang laen sdey kan ? tp , bagi aku seronok sgt sgt sgt . . sebab dpt keluar dari penjare TAAYAH uh . . adoyy . . saket bangat duk dlm uh . . act , aku sdey je . . tp , sebab nk  berpisah dgn kawan2 je la . . tu je . aku nak amek STAM tp , aku takk nakk amek kt TAAYAH dah . . ckup lahh 5 tahun aku kt situ meredah segala badai . . cehh , macam lagu FORTEEN la plak . . hmm , pape ponn , alhamdulillah dah berjaya tamatkan pembelajaran selama 5 tahun di sana :) TAHNIAH TAHNIAH ! haha . . tp , aku sedey la . . coz nak pisah dgn kawan kawan aku especially them :


 Dhauah bt SaidinNur Hidayah bt JunaidiNursyafiqah bt DzollkifeliNur Sawiyah bt Abdul HalimSiti Hajar bt Ahmad DaudMursyidatun Adilah bt Mohamed NasarMaizatul Natasya Ainin-Naim bt Abdul Malek to korunk : thanks for all the memories keyy . . kite akan jd KAWAN selamanya . . insyaAllah :) aku sayang korang sangad sangad :'( sedey la time tulis entry nihh . . aduihhh . . bercucuran air mataku . . haha . . puyus la…