Posts

Showing posts from 2011

finally , aku FED UP !

Assalamualaikum w.b.t
hari ini aku terpakse la tacink tacink ngan sorang ni sbb dah lame aku pendam perasaan aku . . hmm , maybe saye takk perlu nak mention name MANUSIA tersebut . . cukup la hanye sekadar luahan hati kat sini . . dah name blog pon KISAH HATI FARAA kan ? haha :) *belagak happy
camni la kisah die . . hmm , sekian lame aku terperuk lame kat Taayah as a candidate of SPM . . mesti la rindu kat someone kann ? rindu biasa saja . . FRIEND ! *jgn terase plak .. same je aku rindu die ngan kome ek . . msti la nakk SMS kann . . time ni DIE nak sangat SMS ngan aku . . tp , bile aku dah capai gelaran LEPASAN SPM ni , takk dekk plak nak SMS aku . . payah kut . . alasan : nak jimat kedit . . maknenye aku tak de la penting sgt dlm idop kau an ? hmm , lantak kauu lahh . . tp , biase lahh sebagai NORMAL PERSON mesti susa nak terima something secara DRASTIK kann ? tp , die maseh takk boleh nakk phm akuu . . asik aku je nak phm die . . habis , hati aku ni sape nak jage ? HANTU ? eh , hello…

Hye , Si Chantekk :)

Image
Assalamualaikum w.b.t
tibe tibe aku teringat kat somebody nih :) 

Fairuz , i'm gonna miss you lahh :)
ntah la , when aku visit paen nye belog . . tibe tibe terusha plak pic Si Chantekk ni :) huyy . . rindu amat la . . thanks ya coz always nak denga sume masalah aku . . kaw je lahh yang setia mendengonye . . haha . . aku hargai sangad sangad . . haha . . pape pon . . I LOVE YOU , my dear :)

The Last Moment in Taayah :) i'm happy actually . .

Image
hmm , maybe bagi orang laen sdey kan ? tp , bagi aku seronok sgt sgt sgt . . sebab dpt keluar dari penjare TAAYAH uh . . adoyy . . saket bangat duk dlm uh . . act , aku sdey je . . tp , sebab nk  berpisah dgn kawan2 je la . . tu je . aku nak amek STAM tp , aku takk nakk amek kt TAAYAH dah . . ckup lahh 5 tahun aku kt situ meredah segala badai . . cehh , macam lagu FORTEEN la plak . . hmm , pape ponn , alhamdulillah dah berjaya tamatkan pembelajaran selama 5 tahun di sana :) TAHNIAH TAHNIAH ! haha . . tp , aku sedey la . . coz nak pisah dgn kawan kawan aku especially them :


 Dhauah bt SaidinNur Hidayah bt JunaidiNursyafiqah bt DzollkifeliNur Sawiyah bt Abdul HalimSiti Hajar bt Ahmad DaudMursyidatun Adilah bt Mohamed NasarMaizatul Natasya Ainin-Naim bt Abdul Malek to korunk : thanks for all the memories keyy . . kite akan jd KAWAN selamanya . . insyaAllah :) aku sayang korang sangad sangad :'( sedey la time tulis entry nihh . . aduihhh . . bercucuran air mataku . . haha . . puyus la…

ForeverSister :)

Image
Forever Sister yaww :)
between Sakinah , Farah Aida 





  love you so much lha :)) till heaven yeahh ~ together we're in heaven , InsyaAllah

photoshoot for Amazing Senior Year Party 02.11.2011

Image
Amazing Senior Year Party 02.11.2011 by : Farah bt Hasan

ceyh, mcm essay bi la plak..haha..maklum le..dh byk kali wat essay dgn Y.M smpi naek jemu teman nengoknye..haha :) pape un , saye nk share something with you alls .. hope you all enjoy this entry keyy ..






















that's all for this entry .. i tak larat la skunk nih .. almaklum le dh nk dekat SPM dh pon .. so,wish me luck yea .. i'll start my SPM on 14 Nov 2011 .. insyaAllah , i want to help myself and my family keyy :)

Riang Ria Raye :)

Image
perrrgggghhh .. penat betol raye kali ni..3hari berturut turut g beraya umah org .. rini bru dpt rehat ,, hmm ,, dh la tiap2 hari tgk muke yang same..haha..xpe..lps ni bkn sng nk jmpe lagi kn ? haha .. I LOVE KELUARGA JZ so muchhhh !








Trial SPM Makes Perfect !

Image
salam alaik ,, raye sudaa :))






haha :) 6 sept is my trial .. huh ! berdebar tapi malas study .. tak tahu nape lahh .. bya lahh .. tapi , nak dpt flying colours cam selaras 2 rituh..si Belerang Merah n Mr R always usha aku nye result all my exams .. so , I have to proof to them .. I want my mother proud of me :))


aku amek 12 subjek..banyak bhai :)) mampukah aku ?? adoyai.. pakej la katekan..meh sini kite ngomel2 siket pasal subjek yg aku amek nih,, meh sini meh ~



subjek ni memang tiap kali pekse CKG YA xkan risau..yelahh..bile ade period die je..die akan tnye cmni "arini nak buat ape ? " adoyai..kitorg tunggu ckg tp , tup tup die tnye ktorg lak..ktorg un ape lg..tydo ckg ! haha :) ktorg ape susa kn ? simple saja maa :))



perrggghhh..subjek yg BENCINTA betol lahh..period USTAZAH ROTIPAH paling kritikal dowh..tp,gua jarang mengalami keadaan cmtu..kwn seperjuangan aku je cm2..sian deme..FAIRUZ pon pantang tgk aku lentok..die pon lentok skali..even die tak ngantok skali..haha :) fa…

Majlis Buke Pose dengan Keluarga JZ...watch out !!

Image
huh! amat gembira la jugak bile dpt spend time dgn sdare mare..Family First right ? haha :)) xabeh2..hmm..semalam ase cm indahnye dunie..dpt jumpe sepupu2 aku..almaklum le dh lame xjumpe deme2..kenduri arituh xbalek coz aku maleh la ngadap WARDEN TAAYAH yg teramatlah "baek" nk bg balek umah kalo kes2 cmni..so,better I undur diri dlu lahh,,hehe..drpd kne BEBEL ngan ckg ANA or ckg gee uh,, kikikiki..aku pon ape lg..dh ditugaskan utk menjadi photographer pada hari tersebut..hmm,,cm xbese bile dh ade futus2 yg santekk uh.pe lagi as editor I akan edit lahh kesemua gmbr2 tersebut yea ~




"GOSIPPERS" .. gelaran utk mereka ini yg suke sgt bergosip..dr aku xtau jd tau..haha :)) dme mmg top of gosippers penah aku jumpe..pantang jumpe msty byk gosip yg dme smbg ~



 time nih, bru pkol bape ntah ~ sue tgh sebok mnyediakan juadah utk berbuke pose .. si lelaki lelaki dok bersembang je lahh kt depan sampai tibe mase berbuke..haha..




hmm,,nyam nyam nyam..terlior cek nengoknye ~ pergggg…