Posts

Showing posts from December, 2012

Holiday at Cameron Highlands (19/12 - 21/12) ^_^

Image
Assalamualaikum. Hmm fuh fuh ! *tiup sawang again* Perrghhh lama tak jenguk my lovely blog ni haa. Hehe. Last week , I ada vacation dengan my dearest family :D Happy sangattttt ! Jarang dapat berkumpul sama-sama. Ini pun I terpaksa ponteng kelas untuk join this vacation taw. Yela. Sekali sekala je I ponteng kelas dengan sengaja. Heheh jangan jealous you ! Kitorang punya vacation dekat Cameron Highlands , Pahang. Pengarahnya ialah Cik Hartini dan timbalan pengarahnya ialah Cik Sakinah. Hahaha rasanya diorang baru rancang kot. Hahah. Takpela. Asalkan dapat pergi vacation :)
Time vacation ni la ramai penyampai dari APIUM sampai ke phone C3 saya. Haha memang tak boleh lupa sekejap la APIUM tu. Haha macam-macam cerita. Petang rabu , sepatutnya ada kelas MAQAL tapi macam biasa , Ust Azhar batalkan kelas tu. Itu buat kali ketiga. HAHA ngikkik ngikik aku kat apartment tu. Adoyaiiii. Itu cerita pertama. Cerita kedua time kelas MATH. Teacher Aida tak perasan nama Husna tak hadir jugak. Dia peras…