Posts

Showing posts from August, 2012

Raya yang tersangatlah AWESOME & SERONOK :)

Image
Assalamualaikum peeps :)
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1433H kepada semua Umat Islam di dunia :) Masih tak terlambat kan . Hehe alhamdulillah hari ni baru berpeluang nak bukak laptop lame-lame dan buat new entry ^^ Yelah , dua hari berturut-turut busy dengan tetamu dan beraya rumah orang :') Kfineee , semua orang busy kan ? Haha lagipun aku takde kampung dah . Rumah aku ni la kampung aku . Bukan macam orang lain , boleh balik kampung jumpe atuk nenek semua lah . Tapi itu bukan aku . Sebab atuk nenek aku semua dah meninggal :'( Isokey , masih bersyukur kerana Allah masih mengurniakan mereka ini . 
Tiada dalam gambar : Ahmad Kamil dan Shuhaimi 
Bersyukurlah dengan apa yang Allah dah kurniakan :) Itu yang penting . Hargailah KELUARGA kita . 
The first day of Raya ^^

Mak dengan cucu-cucunya yang pelbagai ragam . Ada yang menangis . Ada yang khusyuk tengok bunga kat carpet . Ada yang cool . Ade yang tak tahu ape-ape . Haha itulah KANAK-KANAK kan :)

Ayong's family . Tanpa suami tersaya…

Entry HAPPY :D Alhamdulillah Allah kurniakan kebahagiaan lagi ^^

Image
Assalamualaikum semua . Salam Ramadhan ke-27 :')
Dah dua malam aku merayau Kelantan ni . Satu kepuasan bagi aku wehh :') Sangat PUAS sebab dapat release tension . Dan semestinya bersama dengan kawan-kawan yang AWESOME :D 
First night tu , aku keluar dengan Alia , Aishah , Sarah and Hani . Kitorang g KB Mall dan beriftor di luar sahaja maa . Kitorang keluar ni pun sebab nak teman Hani cari baju raya . Kesian dia . Tinggal yang tak cantik je . Yela sebab dah pengakhiran kan . Mestila tinggal yang tak cantik je . Tapi alhamdulillah ade jugak . Aku just follow je dme dan tak beli pape pun :)

After iftor :)

Akak belakang tu pun nak posing jugak . Sibuk je --'

Aishah ni pun kaki shopping gak !

Hahahaha 10% less weh . Sape nak ?


Aliaaaaaa and me :D

Tengok Aishah nak beli kasut harga runtuh . HAHA

Jangan marah haaa nanti kena jual ye Aliaaaa :) Siput -___-

Opppss my jari ! Abaikan okay :)

K sebenarnya kitorang tunggu mek ni la beli kasut . Sampai dah berapa gambar kitorang snap . Die , satu …

I miss the old you . I miss the old us :'(

Image
Assalamualaikum w.b.t.

Hari ni rasenya tak tahu lah hari ke berapa kami tak berjumpa. Aku tak tahu lah kenapa keadaan berubah macam ni. Kalau bertembung pun , aku yang tegur dulu. Bukan dia :'( Sedihnya. Sobs sobs. Kenapa macam ni ? Dia pergi sekolah untuk iftor dengan member Taayah die pun tak kasi tahu aku dah. Tahu tahu je keluar gambar kat news feed yang diupload orang salah sorang daripada member dia. Time nampak gambar dia ada kat dalam album tu , rasa macam ada sesuatu yang menusuk hati aku ni. Aku terpikir. Die pergi sane tak bagitahu aku pun. Kalau dulu , ape-ape die buat mesti dia bagitahu aku. 
Aritu die balek sebab ayah dia sakit pun dia tak bagitahu aku. Itupun kawan dia yang bagitahu aku. Time tu rasa sedih sangat. Aku ni sape kat dia ? Nothing ? :/ Awak , awak tahu tak saya rasa macam NOTHING gila kat awak tahu tak ! Kenapa awak ignore kita sampai macam tu sekali ? Kita ade buat salah kat awak ke ? Kalau ade , tolonglah cakap. Kita tak suka macam ni. Kita MAKAN DALAM …