The Last Moment in Taayah :) i'm happy actually . .

hmm , maybe bagi orang laen sdey kan ? tp , bagi aku seronok sgt sgt sgt . . sebab dpt keluar dari penjare TAAYAH uh . . adoyy . . saket bangat duk dlm uh . . act , aku sdey je . . tp , sebab nk  berpisah dgn kawan2 je la . . tu je . aku nak amek STAM tp , aku takk nakk amek kt TAAYAH dah . . ckup lahh 5 tahun aku kt situ meredah segala badai . . cehh , macam lagu FORTEEN la plak . . hmm , pape ponn , alhamdulillah dah berjaya tamatkan pembelajaran selama 5 tahun di sana :) TAHNIAH TAHNIAH ! haha . . tp , aku sedey la . . coz nak pisah dgn kawan kawan aku especially them :


  •  Dhauah bt Saidin
  • Nur Hidayah bt Junaidi
  • Nursyafiqah bt Dzollkifeli
  • Nur Sawiyah bt Abdul Halim
  • Siti Hajar bt Ahmad Daud
  • Mursyidatun Adilah bt Mohamed Nasar
  • Maizatul Natasya Ainin-Naim bt Abdul Malek
to korunk : thanks for all the memories keyy . . kite akan jd KAWAN selamanya . . insyaAllah :) aku sayang korang sangad sangad :'( sedey la time tulis entry nihh . . aduihhh . . bercucuran air mataku . . haha . . puyus la kau Farah Aida ooiiii... haha . . rileks rileks . . cool ! 


haha . . banyak kenangan kite bersama keyy :) pape ponn , AKU SAYANG KORANG SANGAD SANGAD . .














lastly , AKU SAYANG KORANG GILER GILER lahh :) no matter what . . you're my BESTIES ! loveyoutillheaven . . this entry actually special for you all lha . . coz aku RINDU korg !




Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿