finally , aku FED UP !


Assalamualaikum w.b.t

hari ini aku terpakse la tacink tacink ngan sorang ni sbb dah lame aku pendam perasaan aku . . hmm , maybe saye takk perlu nak mention name MANUSIA tersebut . . cukup la hanye sekadar luahan hati kat sini . . dah name blog pon KISAH HATI FARAA kan ? haha :) *belagak happy

camni la kisah die . . hmm , sekian lame aku terperuk lame kat Taayah as a candidate of SPM . . mesti la rindu kat someone kann ? rindu biasa saja . . FRIEND ! *jgn terase plak .. same je aku rindu die ngan kome ek . . msti la nakk SMS kann . . time ni DIE nak sangat SMS ngan aku . . tp , bile aku dah capai gelaran LEPASAN SPM ni , takk dekk plak nak SMS aku . . payah kut . . alasan : nak jimat kedit . . maknenye aku tak de la penting sgt dlm idop kau an ? hmm , lantak kauu lahh . . tp , biase lahh sebagai NORMAL PERSON mesti susa nak terima something secara DRASTIK kann ? tp , die maseh takk boleh nakk phm akuu . . asik aku je nak phm die . . habis , hati aku ni sape nak jage ? HANTU ? eh , hello ! aku pon ade hati dan perasaan keyy . . i'm not a ROBOT lahh :( tolong la pk sket utk aku . . kate sayang kat aku ? tp , ni balasan kau kat aku ? adakah ini namenye PENGORBANAN ? memang la kau kate kau pon byk  berkorban utk aku , tp aku rase aku lagi byk berkorban utk kau ??  tp , disebabkan aku ni mls nk BERTEKAK dgn kau . . so , aku diam je lahh . . byk kali aku anta SMS kat kau ayat yang menunjukkan aku terasa . . tp , ko bls ape ? "tak payah la majuk2" aduihh . . kalo dulu ko majuk . . takk pe ? hah ? haisshhh !!! aku memang TERASE siot siot ngan kau twu x . . sampai hati gak kau wat kat aku cmni an ? takk sangke aku . . giler ahh . . memang ni la paling aku TERASE ngan kau .  . aku dah takk lalu nak thn la aku wat cmni . . kat sape lagi aku nak mengadu ? naseb baek aku masih ade ALLAH . . boleh menjadi tempat aku mengadu . . 

so , this is the way for me to express my feelings . . aku takk sanggup nak wat hati aku sakit dgn BEHAVIOUR bru kauu . . suatu hari nanti , aku hope sangat sangat yang kau akan sedar betapa sakitnye hati bile kne macam ni . . sekarang kau buat kat aku an ? takk pe :) 


the end of this entry . . peace :D



p/s : ade lagi sorang minah ni . . aku saket hati gak . . takk pernah nak hargai jase org laen . . kalo aku tego , tolong la tego balek . . takkan tu pon nak kne aja ? aduiihhhaiiii . . kau pon aku harap kau berubah keyy . . even kau pandai mane ponn . . aku peduli hape . . kalo BEHAVIOUR kau cam . . . hmm , ntah la . . aku nak cakap ponn takk sampai ati . . dah laa . . kalo meleret2 lagi aku saket hati . . dah !

today , my mood is ZERO because of HIM / HER . . .

with  LOVE ,

Penchenta Sastera :)

Comments

yura said…
singgah cni....dah follow :)
ar3^lynnz said…
cik kak oi..sabar je la eh..hati ni memang sukar nak diduga..bila someone tu dah buat camtu sapa tak sedih ye tak..chill2 yew ^.^
ainol akasyah said…
bile kite dah bermain dengan perasaan mcm ni lah rase nye..risiko tu ade..sabar ye adik
Farah Aida said…
ouhh , thanks all . i'm just express my feelings . xtahan sgt time tu . now , everything's gonna be okayy :)

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')