Holiday at Cameron Highlands (19/12 - 21/12) ^_^


Assalamualaikum. Hmm fuh fuh ! *tiup sawang again* Perrghhh lama tak jenguk my lovely blog ni haa. Hehe. Last week , I ada vacation dengan my dearest family :D Happy sangattttt ! Jarang dapat berkumpul sama-sama. Ini pun I terpaksa ponteng kelas untuk join this vacation taw. Yela. Sekali sekala je I ponteng kelas dengan sengaja. Heheh jangan jealous you ! Kitorang punya vacation dekat Cameron Highlands , Pahang. Pengarahnya ialah Cik Hartini dan timbalan pengarahnya ialah Cik Sakinah. Hahaha rasanya diorang baru rancang kot. Hahah. Takpela. Asalkan dapat pergi vacation :)

Time vacation ni la ramai penyampai dari APIUM sampai ke phone C3 saya. Haha memang tak boleh lupa sekejap la APIUM tu. Haha macam-macam cerita. Petang rabu , sepatutnya ada kelas MAQAL tapi macam biasa , Ust Azhar batalkan kelas tu. Itu buat kali ketiga. HAHA ngikkik ngikik aku kat apartment tu. Adoyaiiii. Itu cerita pertama. Cerita kedua time kelas MATH. Teacher Aida tak perasan nama Husna tak hadir jugak. Dia perasan nama aku dengan Jihad je. She said " Farah ni balek dengan Jihad eh ? " Yang ikhwah balas senyap-senyap " Tak boleh teacher , pakwe FarahAida marah " SENGAL ! Cerita ketiga ape eh ? Entah , lupe sudaa . Abaikan -,-

I think dah tiba masanya nak enjoy gambar-gambar kitorang dekat Cameron okayy. Awas ! Banyak gambar di bawah !

Sebelum bertolak :) Kpeace !










Dah sampai kat Brinchang. Singgah sekejap beli belah keperluan kat Cameron such as sarung tangan and others .












































Hari kedua , bersiap nak pergi Taman Agrotek , MARDI .



   







                            




Wootwoot , dah sampai !



















































Hari ketiga :) Bersiap nak pergi Ladang Teh ^_^














Ladang Teh :)



 



















Ladang Strawberry kat Rumah Persekutuan ^_^












The End :) Alhamdulillah . Semoga Allah memberkati perjalanan kami . Ameen . May Allah bless our family . Harap-harap ada vacation macam ni lagi :)

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿