This entry special to someone named ATIAH MOHAMED YUSOFF . Kita SAYANG awokk :P


Assalamualaikum semua :D

Hari ni nak bagi tazkirah tentang . . . Hoy , amende kau merepek ni ha ? Sekarang nak story bukan nak bagi tazkirah . HEHE . Haaaa , korang tahu siapakah gerangan yang berada dalam tajuk entry kali ni ? Tahu tak ? Mesti tak kan . Sebab aku tak pernah story pasal dia pun lagi :') Hikhik


Nama : Atiah bt Mohamed Yusoff

Kenapa dia ? Haaaa actually aku rapat ngan dia time aku form4 . And dia time tu form5 . Sebab apa kitorang rapat ? Sebab kitorang satu team BADMINTON untuk KESSUMA tahun tu . Haaaaaaa . Sebelum aku join team tu , aku tak kenal pun dia . HAHA dahsyat kan . Satu sekolah pun tak kenal . Apedaaaa =='

btw , i just wanna say to her , IMISSYOUSOMUCH :') Lame gila tak jumpa diaaa . Sobs sobs . Aritu dia kata dia apply USM kat Kelantan . Tapi , dia tak dapat . Dia dapat USIM . It's okay . Maybe takde rezeki kan . Allah dah aturkan masa yang lebih best kot untuk kita berjumpa nanti kan kan kan ? INSYAALLAH . Just jangan lupa yang FARAH AIDA sayang ATIAH forever yaww . Kita tahu awok pun sayang kita right ? Ngaku je la . HEHE


Time ni nak balek Perak dah . Dah habes tournament :)


Hish , sibuk je mamat-mamat kat belakang tu . btw , ni kat MASJID KRISTAL . Korang mesti tahu kan ?


Alolololo sedap beno dia menyandar kat kita ye . Hikhik :')

Best kan apabila dapat merasai nikmat berukhuwwah antara kita ? Ini dinamakan UKHUWAH FILLAH ABADAN ABADA . InsyaAllah . May Allah bless :')


K.ATIAH , nanti kahwin jangan lupa ajak kita taw :') Kalau nak lagi AWESOME , amik la kita jadi pengapit awok taw . HEHE . Bubbye . Sayang awok :* Study molek ya . Doakan kita berjaya untuk peringkat yang seterusnya ^^ Pray for us ya . Keep in touch :* LOVEYOUUUUUUUUUUUUUUUUU !

Comments

wanie-raina said…
hi!! masjid kristal tu kat kk ea? wanie duk perak jugak tapie tak nah pegie msjid tu lagie huhuhu...
gmbar atiah yg atas tu rock la haha :)
Capital FA said…
Astaghfirullahalazim ! Masjid Kristal tu kat Terengganu la . Adoyai ==' Time tu kitorang ade tournament kat Terengganu .

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')