Segmen Blogwalking Kita - Kita




Syarat-Syarat :

1. Follow blog NabilaMedan

2. Like Page dibawah ni
 
3. Buat entri pasal segmen ni, letak banner dan linkkan semula kesini, dan tag rakan kalau nak. Jangan lupa tinggalkan link entri ya.

4. Segmen tamat pada hari rabu 15 Mei 2013

Hadiah? Seperti yang tertera dibanner ^.^

Semoga berjaya !

Comments

singgah dari segmen yg sama :)

http://www.hanasays.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

p/s : it's better kalau buang word verification, memudahkan bloggers lain untuk komen :)
zhathie said…
zhathie blogwalking sini :)
http://inisemuapoyolaaa.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Nabila Medan said…
Terima Kasih sebab join "Segmen Blogwalking Kita - Kita"
Senarai Peserta sudah diupdate! Meh kita blogwalking sesama kita :')
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Goodluck! :D
Dianaa said…
dari segmen yang sama ^^
http://www.fatindiana.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Wanie Zunidan said…
Blogwalking dari segmen yg sama , GoodLuck . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
AyuInsYiraH said…
salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

ada masa nanti singgah la ke blog ayu..follow sekali yer..hehe..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
blogwalking here =)
http://istiqamahfisabilillahabadan.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

JEMPUT JOIN SEGMEN NI JUGAK :D
http://adf.ly/OEur2
hazdnul shafina said…
salam.. singgah dr segmen yg sma :D jmput ke blog

http://chocolatesunshinedanbo.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Mas Diey said…
singgah dari segmen yg sama... :)

http://coretansimasdiey.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
aku eryati said…
jenjalan dr segmen yg sama http://eryati.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
dHila said…
bw here , dari segmen same dear , :)
http://flyinglurve.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Dieba Adieba said…
sggh dari segmen yang sama :)
http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Penjejak Mimpi said…
salam ziarah. dari segmen yg sama..

http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html
Emas Putih said…
haiii. Blogwalking kat sini . dari segmen sama
http://www.kisahemasputih.com/2013/05/segmen-blogwalking-kita-kita.html

p/s : nnt buang word verification comment kat blog eh hehe
Filzah Azzahra said…
Hye, Im Blogwalking.

I come from Mua Johor. I wish i can know you more. Salam perkenalan.


p/s: Mai jemput join "Contest: Header Saya" yg saya buat. Banyak hadiah yg menanti.
http://sayaeesya.blogspot.com/2013/05/contest-header-saya-by-filzah.html

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')