Out KB Mall


Assalamualaikum ladies and gentleman . Hope today better than yesterday k . 

Setelah banyak kali plan nak keluar KB , akhirnya hari ini terlaksana dengan lancarnya . Huahuahua . First time kan . So , tak tahu apa . Panduan aku dari si Puteri Aisyah je la . Pandai kan kitorang berdikari . Huehue yela takkan selamanya nak bergantung kat orang . Nak jugak merasa hidup berdikari . Hahah tak menahannnnnnnn ! 

Sygs , aku pun malas nak story panjang lebar . Karang jadi tak bermanfaat plak entry ni . Huh -,- So , aku just publish our photos je lah ye . 


Beria tunggu bas , reject semua teksi yang lalu . Last-II bas lambat sangat datang , teksi jugak jadi mangsa kitorang . Hakhak . 


Kenyang lunch (:


Sementara menunggu Pykah buat keychain nama , sempat jugak la menggedik kat belakang kedai tu . Naseb baek salesgirl diorang tak nampak . Kpeace (:


Alololololo Syafiqah , letih benau mukenye . Maklum laa kan first time ber-SHOPPING kat Kelate ni . Nak patah pinggang asenye . Baru satu tempat yang kite pergi . Ye tak ?


Sorry , we are busy on phone . Perrrghhhhh , busy sangat sampai tudung kembung-II . Hakhak joke je weyy (: Ksmile sygs .


Setelah berjam-jam exercise kaki , akhirnya dapat makan jugak . Punye takut kedai tutup kan . Makan dulu baru beli barang keperluan dapur . Hakhak dapur lah sangat . Phuiii :P


 Wif Pykah . Masuk-II bilik Syafiqah , terus jerit time tgk kitorang pakai baju cantik-II " HANGPA NAK PI MANA WEH ? " Gila , kuar dah loghat dia . Haha . Bila dengo je kitorang nak pergi KB , terus die kata nak ikut . Terus die pergi siap tukar baju . Hakhak (: Pykah pykah .


Abaikan amoi kat belakang tu . Aku pun sebenarnye tak perasan die ade kat belakang tu . Hehe (:


Dalam teksi , on the way nak balek ke Nilam Puri (:

Itu jelah story untuk hari ni . Thanks dear because cheer my day today . Best sangat keluar KB dengan korang . Lain kali kalau nak kuar , kita kuar same-II lagi ye . Bubbye (: 

Comments

addin.. said…
cun blog!~ suka skodeng awk pnya blog
Miss Faraa said…
Hehe mekasih . Amboi suke skodeng ye . btw , name ape ?
addin.. said…
wc.. :) .... nme?? jeng3.. sy rsa awk knl sy kot tp x psti la plak.... syazwanie @ rooftop rant.. ;)
Miss Faraa said…
Ouhh tak kenal pun . Cuma selalu nampak kat FB je . Hehe .

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿