Hatiku luluh --'


Alhamdulillah today I'm still breathing and may Allah bless my day all the time (: InsyaAllah .


Last night , he called me suddenly . Tengah syok-syok bersosial , tetiba bunyi ringtone dari phone Samsung cikai tu . Udoh le kuat . Mula tengok number 017-5****** . Eh sape plak ni ? Baru teringat , number dia yang Maxis aku tak save dalam phone . Nak angkat ke tak nak angkat ? Tapi bunyinya yang agak kuat tu membuatkan aku kena angkat sebab takde silent dowh . Kakak aku dah bergerak-gerak kang dia terjaga pulak . Kesian dia .___.

Then , dia tanya tengah buat apa bla bla bla . Then dia cakap dia nak bagitahu aku apa yang dia nak bagitahu aku tu . Aku pun macam terkejut . Cepatnya dia nak bagitahu tu . Aku ingat bertahun lagi ke . Hmm , tetiba aku plak rasa macam nak terkencing . Aku cakap la aku nak pergi tandas sat . Dia okay je , pastu aku cakap , satgi nak call balek ke ? Dia cakap , idok le . Message je la . Okay , aku pun letak lah .

-----------------------------------------------------------------------------------

Lepas dah settle , aku message lah dia . 

Okay sudahh . Cakap lahh .

Then dia reply , 

Takpelah , satgi ***** call . *Aku tersentap .___. *

Tadi kata nak message je . Aku ni dah la jenis yang tak suka bercakap dalam phone during at home . Aku segan . Haha . Kalau kat U takpe lah dia nak call . 

Aku reply la ,

 Message je lah . 

Dia reply la ,

Tak boleh . ***** nak terus terang jugak . 

Aku balas la . 

Okay . Tapi jangan lame-lame lah . Kejap je . 

Then dia balas . 

Tak jadilah . Takde mood nak cakap . Kena dengar cakap dia je . Selamat Malam . Assalamualaikum .

--------------------------------------------------------------------------------


Faham tak situasi aku macam mana ? Aku jadi dalam gambar ni --' Aku rasa bukan salah aku . Sebab time message tu dah pukul 1.30am kot . Aku tak biasa nak bercakap dalam phone kat rumah la . Tolong la faham aku ! Susah lah weh hidup aku macam ni . Malam tadi susah aku nak lelapkan mata tau tak ! Semua sebab kau ! Kenapa suka sangat buat aku macam ni eh ?

HIDUP DALAM TERTANYA-TANYA 

Awak tahu tak penat tau hidup macam ni ? Penat dilayan macam err --' Tolong lah jangan buat hidup orang lain menderita sebab awak . Please lahhhhhhhhhh ! Jangan gantung aku macam ni. Terseksa tahu tak ! Nak cakap tu , cakap je lah cepat ! TENSIONnyaaaaaaaaaaaa -,- Anybody can help ? NO ! Allahu Allahu Allahu . Kuatkan hati hambaMu ini :'( 


Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

♥ I'm starting admire him ♥ HAFIZ ZAINAL ♥