Assalamualaikum :)
TITLE : ENTRY yang penuh rasa RINDU + SAYANG >.<

Today I wanna story about the difference of life between in APIUM and in RAJA PEREMPUAN TAAYAH HIGH SCHOOL :)


Akademi Pengajian Islam Universiti Malaya , Nilam Puri


Sekolah Raja Perempuan Taayah , Ipoh

Time sekolah dulu , nak tangkap gambar satu kelas senang je 
" Weh , jom tangkap gambar satu kelas ? " then ramai-ramai jawab " Jommmmmmmm ! " Clickkk ! Yeayyyyyyyyyy ! *dah dapat satu gambar*


Click lagi , dapat lagi satu gambar 


Click lagi ? Dapat lagi gambar :)


Say cheese , dah dapat lagi gambar .


Haaaaaaaa lagi ? Senang je kan ? Bukan susah nak tangkap gambar dulu . Angkat je kamera , konfirm semua ready je nak ditangkap gambar . Maklum la PHOTOGENIC . Yes , I admit it . Taayah girls are PHOTOGENIC . Aku rasa bukan Taayah girls je . Sekolah lain pun same je . Hikhik :)


Sekarang ? 

" Weh , teringin nak tangkap gambar satu kelas ." then yang lain cakap " Kena ajak ikhwah sekali la " Hmm , sapa nak tolong cakapkan ? bla bla bla " Hmm , nnt la ana try tnya mas'ul ( ketua ) . Hmm okay . Cepat sikit taw . ( means , mengambil masa yang lama untuk berbincang hanya pasal nak tangkap gambar sekelas ) 



Satu je gambar yang terpilih dan satu tempat ni je la yang kitorang dapat tangkap . Nak ajak bergambar kat tempat lain , segan la . Nampak sangat PHOTOGENIC . Diorang ni bukan boleh -,-

Habibi , janganlah membenci *1 message received* Hari ni akan berjalan penggambaran gambar kelas bla bla . Nak susun kedudukan segala bagai . Lame wooo process diaa . Nak pinjam kamera ( DSLR ) orang laen lagi sbb nak kan gambar yang lawa . Because bukan senang nak tgkp gmbr satu kelas . Kalau kita dulu , perrrggghhh senang gila . Ada kamera , ade la gambar nya nnt . 

Whatever it is , I'm here now and I have to face this ikhlasly *OhMyEnglish* But , the best moment hard to forget right ? That's why la RAJA PEREMPUAN TAAYAH HIGH SCHOOL is the BEST SCHOOL for me ! Nothing can replace it in my heart and 


they also is THE MOST AWESOME friends that I had ever have EMPAT TUJUH . Nobody can replace you alls :)

btw , nak tunjuk jugak ini ,


Bas kitorang yang sangat CANTIK + AWESOME tu . Kitorang the second one who opening the using of the bus *OhMyEnglish* The first is , budak kawad kebangsaan *anak emas* Tuih tuih tuih !

# Hahaha , apa la aku luah ni ea . Sampai melencong entah ke mana sampai cerita bas sekali . Huahua . Pape pun , miss gila moment bersama korang yang sentiasa bersedia untuk bergambar . Hakhak :) ♥


Aku pun tak tahu kenapa entry kali ni tak boleh nak letak TITLE dia . Blog aku ni demam ke apa ? :/ 

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')