Part of my sayangs :D


Assalamualaikum semua :D

Now I'm post this entry when I'm in Kuala Kangsar , Perak (: Yippppii ! Before pulang ke tanah air *bajet duduk kat perantauan* , majmuah Farah ada plan nak tangkap gambar . Saje nak jadi koleksi kan . HEHE . Jadi kenangan untuk setiap semester . Yelah , kami bersama-sama berjuang selama dua tahun . Lame kot . Mesti banyak kenangan nanti . Bila dah pindah KL nnt , mula lah teringat . Betui tak ? Heeeeee ~


Inilah hasilnya (: Smart kan gambar ni ? Okeyh , tak payah susah-II cari Farah kat mane la kot kan . Hikhik (:


Ohh , operasi mempromosi diri nampaknya (: Kpeace !


I Love You ! *itulah trademark aku ngan Nada bila jumpa*


Ohh Madihah ! Kau tiru gaya ku !


Jyeahhhhhh ! Tempat aku study sekarang . Akademi Pengajian Islam UM , Nilam Puri (: Best woooo :D


Ni antara kamus yang kitorang guna kat sini . Tapi bila malas sangat , pakcik jojjle je la kitorang carik . HAHA


Ohh My Tajwid Classs !


Haaaaaaaaa , bila masing-masing dah penat balek dari class , ais krim la menjadi mangsa nak masuk perut . Lepas ni takde la kot . Sampai raya nanti . PUASA kan . HEHE


Opssss ! Gadis-gadis remaja yang masih mencari redha Illahi di sini . Kami amat menggedik ketika ini sebab lecturer suruh buat kerja kejap . Tapi , kerja kami dah jadi laen . Hikhik (:


Happy gilaa semua orang time ni sebab nak balek rumah dah kan time ni . Muahahahahaha (: Semoga ukhuwah yang terbina akan kekal hingga akhir hayat . Ameen :D Uhibbukum Fillah Abadan Abada .


Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')