Spend time with my SWEETHEART ;)


Hye readers and Assalamualaikum :)

4 hari SWEETHEART kita datang Kuala Kangsar :) Walaupun sekejap tapi tetap seronok sebab dapat lepas rindu dengan SWEETHEART kita :D 

Banyak pengalaman yang kami dapat sepanjang 4 hari bersama ni ^^, 

Naik moto sama-sama , pakai topi bulat yang COMEL tu , and macam-macam lagi lah :) 

Hari pertama Fiqah sampai Kuala Kangsar , kitorang lepak kat rumah je. Hari kedua baru Farah bawak Fiqah pergi jalan-jalan kat Bandar DiRaja :)

Let's enjoy the photos k !

HARI PERTAMA :)


// Masjid Ubudiah



// Istana Iskandariah





 // Muzium DiRaja Perak / Istana Kuning / Istana Kenangan :)


Farah bawak Fiqah naik moto pergi jalan-jalan :)


With my SWEETHEART 


// Galeri Sultan Azlan Shah :)


// Dewan Jubli Perak


// Masjid Ridhwaniah Kuala Kangsar



Comel SWEETHEART kita senyum :D



// Persisiran Sayong Kuala Kangsar

HARI KEDUA :)


Hari kedua kami naik kereta pulak. Kakak Farah bawak :) 


Pergi kedai labu. Mak suruh belikan untuk bagi kat Fiqah ^^,


// Again. Persisiran Sayong 







// Dataran Putra 


Hello hello , assalamualaikum. Ade orang tak? HEHE


// Menara Jam Kuala Kangsar :)


// Helikopter


// Kronologi naik dan turun dari tempat tu :) Fiqah takut sebab tinggi. Hehe kesian dia. Farah pimpin lah tangan dia :)


JANJI kami sentiasa tersemat di hati :D


// Japan. Hehe


// Belakang tu , Pasar Besar Kuala Kangsar :)


// Souvenir from Kuala Kangsar :) Tengah tu nanti , kami nak letak gambar kami ^^,

Itu sahaja untuk entry kali ni ^^, 4 hari pun sudah cukup untuk melepaskan rindu bersama SWEETHEART kita taw :) Still bersyukur sebab Allah masih memberi kesempatan untuk kami berjumpa setelah 3minggu tak jumpa even sekejap. Alhamdulillah.

End. Bye !

Assalamualaikum :)

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿