Bila diajak berSHOPPING (:


Assalamualaikum dan selamat petang .  

Kelmarin , date 27 of October , Me , Mak , Angah , K.cik and family Abg Lan have decided to shop at Mydin Mall Meru Jaya :) After shopping , as usual mesti lah nak bagi kanak-kanak bermain pulak kan . Kesian dme asik duk ikut shopping je kan . Uhuk uhuk . 


Nawfal rileks je . Thaqif , dia macam "gayat" sikit . Kesiann dia . Abg Irfan macam biasa la kan . Khusyuk layan perasaan dia main benda tu . Haha


Aip Si Bulat ! Atototototo comeynya diaaaaa . Geram !!!!!!!!


Diorang main berdua je sebab Thaqif takut main mainan tu . So , luas sikit tempat diorang main tu . Haha time ni Nawfal pulak yang over-happy . Haha comey je :P


Eh eh Abg Irfan ni . Khusyuk bebeno sampai tak sempat nak tengok kamera bila Maksu die snap gambar ye :)


Sana lah sikit Abg Irfan , Nawfal nak main jugak ! Haha


JUST SMILE from far . Haha tengok tu Thaqif dah duduk kat umi dia sebab takut nak main . 


Time ni , main kat tingkat atas pulak . Thaqif tu bawak sesaje je , tak main pun . Abg Irfan ngan Nawfal je main .


Huish bughuk beno muka ghope tu . Haha


Atotototo Nawfal ! Dah pandai main ye .


Me , infront of Kedai Makan Upin & Ipin :) 


Sementara menunggu Irfan tukar pampers , menggedik jap kat sini . Haha actually banyak orang lalu lalang depan tu , tapi peduli hape . Ni hak umum kan . Suke hati kitorang lah ! haha


Tetiba aku jadi childish sekejap . Kalau ade Irfan sekali takde la malu sangat tapi time ni dia tengah salin pampers dengan abi dia . Lepas siap salin , terus blah sebab time ni dah pukul 10lebih dah . Haha


Last from me :) hehe

Last word from me --> Jom membeli-belah di Mydin Mall , Meru Jaya ! Konfirm tak menyesal . Banyak gila kedai dalam tu . Kena berjalan dari pagi sampai malam baru puas weh ! Huhu

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')