Day of 9th September 2012


Assalamualaikum

After the exam finished , one of us will left us because she has booked the ticket earlier. Ouhh Alia , kenapa lah kau beli tiket awal kan. Kalau tak , boleh la kau ikut kitorang jalan-jalan petang tu kan? Eh eh jalan-jalan petang tu tak dirancang pun. Lepas hantar Alia ni baru tercetus idea nak pergi Pantai Cahaya Bulan. Sorry ye Alia :)














Kitorang lepak sampai dari pukul 6pm sampai lah pukul 7pm gitu la. Konon nak tunggu sunset. Haha lepas abes lepak tu, kitorang cari mana-mana kedai makan kat situ untuk memenuhi hasrat si UKHTI tu nak makan sotong celup tepung. HAHA kalau tak dipenuhi, mulutnye muncung sampai boleh sangkut hanger. 

Lepas abes makan, kitorang bertolak balik dan cari tempat solat untuk solat Maghrib. Cari punya cari sampai lah sesat kat mane entah. Berenti lah solat sampai waktu Isyak. And then dah jumpa jalan balik KB dan singgah WAKAF CHE YEH. Kejap je kat WAKAF CHE YEH. Nak cari barang yang dipesan oleh family je. Yang lain semua ikut je aku ke mane sbb masing-masing dah tak larat nak beli belah. HAHA

Hmm, rasa macam seronok gila hari tu. HEAVEN sungguh kot. Maklum la dah habes exam kan. ENJOY la habes-habes dengan bercuti kat Kelantan negeri tercinta :)

Till then , kbye :) I miss them damn much :*

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

♥ I'm starting admire him ♥ HAFIZ ZAINAL ♥