I DO LOVE HER SO MUCH :')


Assalamualaikum peeps :) Lama sudah tak meluahkan apa yang dirasa dalam hati ini. Kihkih ! Huh , baru pulang dari KB beli no pin MEdSI . Walaweyyyyy , udoh le tak diberi pencerahan tentang ini , tup tup , kena beli teruihhh . Tarikh tutup 20 Jan , nak tak nak , kena beli cepat lah kan . Kang udoh luput , langsung tak boleh amek MEdSI tahun ni .

Okay okay , lari tajuk nampak ! Ahahaha :p

K , pagi tadi time tobur , bosan sangat tengok lakonan mereka , on Facebook pakai phone , bukak-bukak ada 2messages . Hehe , salah satu nya yang bawah ni lah , time baca mesej ni , tuan pemberi mesejnya ada kat sebelah . Sengih-sengih sudaa . Masing-masing malu . Kehkeh . 


From the deep of my HEART , feels like wanna cry :'( Such a GOOD FRIEND . I never found someone like her actually . She is the BEST I'd found in this world .

Time tu , rasa nak reply je but I think I'll reply it when I'm online using my laptop . Lagi feeling kan . Uhuk uhuk . Then , that's it what I'd replied to her ^_^


Susah weh nak dapat kawan macam dia . Seriously :/ I'm very grateful to God for having such AN AWESOME BESTFRIEND :D


Ni sambungan dia , hmm , Fiqah , speechless tau tak camni :') Then , I reply her message ;


It's all about binding an UKHUWAH :)


I want someone who would be my best friend , my reason to smile , my world and my everything.



Ukhuwwah. The bonding of hearts. Lazat lagi menyelerakan. Cuba sekali pasti nak lagi!

Selemah-lemah manusia ialah yang tidak boleh mencari sahabat. Dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yang mensia-siakan sahabat yang telah dicari.
- Saidina Ali -

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

♥ I'm starting admire him ♥ HAFIZ ZAINAL ♥