Strengthen Ukhuwah Inspiring Dakwah ^^


Assalamualaikum w.b.t :D *senyum lebar*

18 Januari 2013 - 19 Januari 2013 , Majmuah Empat pergi rehlah ke Agro Resort , Setiu , Terengganu :) Seriously BEST ! Perrrggghh TERBAIK ! And bersyukur sangat sebab semua orang memberi komitmen yang AMAT HEBAT !

Pengarah : Fakhrul Muiz
Timb Pengarah : Farah Aida
Setiausaha : Amirul Mustaqim
Timb S/U : Ain Najma
Bendahari : Fuad Rozib
Timb Bendahari : Afiqah Nadzirah
KD Pengisian : Ammar & Anis
KD Makanan : Jihad & Ukhti
KD Pengangkutan : Nasa & Nasuha
KD Persiapan Tempat : Hakimi & Atiraf
KD Multimedia : Safwan & Aifaa

GREAT ORGANISATION ! Give a big clap to yourself :D


With their partner :)


Haa kau ! Tengok ceghita Setia Hujung Nyawa sampai terlelap ! Siot ! HAHA


Tak pernah duduk dalam bas ! Batak semua . Kahkah


Sementara menunggu ikhwah menunaikan Solat Jumaat di Masjid Kampung Anak Ikan.







Baru sampai !


Semua tengah HAPPY :D


US ♥ NANO --> Afiqah , Farah , Najihah , Ukhti & Alia . Captured by Safwan.


Panorama di Agro Resort :)



You know what , harga sewa basikal kat sini sama dengan harga sewa kereta kat Nilam Puri. Kahkah basikal ni ada enjin kot. Wakakaka xD



Kolam renang depan chalet ikhwah.


Tetttt _________ Capture on yourslef. HEHE haaa ! Belakang tu , tempat FLYING FOX !


Sukanya bila dia ceria !


Just enjoy the panorama there with them . 







Atas amende entah nama dia , kitorang panggil perahu je . Kahkah . Pengangkutan untuk merentasi tasik .






FLYING FOX 











BBQ time ♥


Ni masa yang ditunggu-tunggu :) MAKAN !


Hadiah utk acara tukar-tukar hadiah ♥



♥ Penyampaian hadiah oleh Dr Ahmad Najib bin Abdullah :)


Penyampaian hadiah kepada Dr Ahmad Najib bin Abdullah oleh pengarah program --> Fakhrul Muiz


Sebelum ber"flying fox" dan ber"kayak" , kitorang decide nak kayuh basikal dulu :)  



♥ 


Semua khusyuk dengo taklimat permainan FLYING FOX :) Teruja !



♥ Kami WIRAWATI Majmuah 4 !


DONE flying fox . Nak berkayak pulak :D






♥ After kayak , buat aktiviti masing-masing. TP malas nak arahkan korang buat ape. Pandai-pandai lah bawak diri masing-masing nak buat ape. HAHA. 




♥ KOLAM RENANG  








♥ I LOVE US   Akhawat Majmuah Empat yang AWESOME ;)




Last but not least , we're MAJMUAH EMPAT yang AWESOME ♥ 

























ALHAMDULILLAH dipermudahkan segala urusan. Urusan kewangan , hm hm , banyak lebih :') Syukurrrr ! Boleh simpan untuk kegiatan KOKURIKULUM untuk sem 4 nanti. In shaa Allah ♥ 

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')