Facebook Facebook ^-^


Assalamualaikum .

MOTIF ? 

entahh la . tuliss je sebab takde mende dah nak buat .

btw , aku nak share something la sikit . . about my friends in Facebook . . tiap2 hari kalau online takde dah orang laen . melainkan Hidayah Junaidi , Syahirah Auni Jamaluddin , Nadhirah Wahidi , Khalil Roslan , Mursyidatun Adilah , Nadhirah Mohd Hasan & Frantasky Franky .

Biase laa kalau dah jadi LEPASAN SPM kann . Sume pakat takde koje laen nak buat selain on9 . maklum le . Facebook ibarat tempat mencari rezeki dengan meng'like' status orang . Haha .

btw , bukan semua yang aku catit namanye di atas . Ade la di antare mereka . Haha . Terutamanya , Hidayah & Auni . Takpe . Lepas ni mane ade CHANCE nak on9 dari subuh sampai nak masuk subuh balek kann . al-maklum la nak jadi ukhti sude , Haha

Nak sembang ponn , sampai tak tau nak sembang ape dahh . Haha . Dah jemu . Kalo cakap ponn , mesti cakap bnde yang same . kahkahkah

Time hari Selasa paling ligat la diorang sebab ade cite VANILLA COKLAT . Aiman Handsome kononnye . Aku tak layan sangat cite tu sebab aku lebih prefer cite BICARA HATI kat Astro Prima . sebab ade SHARNAAZ BASIR AHMAD . laaaaaaaaaaaaaaagi handsomeeeeeeeee :)

paling sibuk hari Selasa ni adalah ---> Mokdek , Auni & Nadh . Diorang ni gilaaaa betoiiiii . Haha

Kbyeeeeeee :)


   LOVE YOU LIKE A LOVE SONG

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿