al-kisah SECRETARY kelass aku ~


okayy derr (;

today , aku nak cite pasal kawan aku yang sorang ni . name die . . . . ha ! jeng jeng jeng . name die panjang siot . sampai cikgu pon tak larat nak menyebut name budak ni . die la kawan aku satu-satunye yang ada nama panjang :) ha --> MAIZATUL NATASYA AININ-NAIM BT ABDUL MALEK . adoyai =,=' aku yang menaipnye pon lenguh asenye . haha .


Natasya Naim
 time SPM aritu , fes paper yang gune kertas jawapan objektif yang kitorg dapat , ketua pengawas ade tnye kitorg . sape ade masalah dgn kertas jawapan objektif tu sila angkat tangan . aku dok je la diam-2 kt situ *nerd . haha . tibe-2 pengawas tu tnjuk kat line aku . aku pon usha la belakang . tengok-2 MAI yang angkat tgn . aku ingatkan ade masalah ape la sgt . rupenye name die kat kertas jawapan objektif tu tak ckup . dr name die MAIZATUL NATASYA AININ-NAIM BT ABDUL MALEK , tinggal MAIZATUL NATASYA AININ-NAIM BT ABDUL MAL je . haha . tu la . sape suh name panjang-2 kan ? kan dah susah . Cikgu Taksiah pon cakap la . tu sistem komputer , maybe tak cukup nak ltk nme penuh die . seb baek ! haha .

bajet comel la tu ? HEE ~ i'm just kidding
die ni ANAK BONGSU dr 5 adek badek . sebab ape aku meng'CAPITAL LETTER'kan anak bongsu uh ? sbb same ngan aku . kwn-2 kitorg slalu ckp yang ank bongsu ni manje . sume bnde yg kite nak mesti dpt . hmm , ntah laa . lntak laa . kite smbung balek cite bdk 'sengal' ni . haha . atas die sume abang . die sorg je ank perempuan . tu sebab la name die pnjg . maybe mak die geram sgt kot . sbb tk dpt ank prmpuan dh kan . harung 4 name die skali gus . punye geram laa . haha . tp , kitorg just pggil MAI je . family die plak pggil die ACHA je . hmm  , nak simple . penat je ltk nme pnjg-2 . haha . xpe . asalkan puas hati mak die ltk name pnjg-2 . ngeh3

dok pegang je dr tadi . tk tau nak pose cam ne dah la tu . HEE ~ sengal
kat dalam kelas die takde la bising sgt cm aku ni ha . haha . die jadi SETIAUSAHA kelas aku . haha . takde keje sangat pon . so , pgg je la jwtn tu . haha . time akhir taun lps , kitorg kan pndh dok satu bilik . die dpt la ktil bawah . nak tau sape atas katil die ? haha . AMIRAH NOOR AZMI . budak ni satu-satunye budak yang PALING PELIK kat Taayah ni . die jenis yang was-2 . hmm , suatu hari MAI cite la kitorg yang budak uh buat hal ngan die . ntah cmne la bdk uh 'ter'amek bantal Mai pastu tido ngan bantal MAI . MAI pon ape lagi . angin la satu badan . haha . nak wat cmne . nak tak nak , die kne la basuh jgk sarung bantal die tu . punye geli nak mampos dgn bdk tu . hua3 .

hmm , setakat tu je la aku bole cite kat koranggg . tak larat aku nak wat cite panjang-2 kot . hmm , pape pon , she's ONE of my BESTIES okayy :) MAI , I Love You So Much k ~ jangan lupe kan aku . aku always ingat kau n FIZOW kau tu ~ hahah . k . see u next okayy , hope we get the best results laa ~ FLYING COLOURS , insyaAllah :)


Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿