Miss Teya (:



Happy Birthday My Dear :)
teya . teya . rindu plak kat ko . ko sedar tak , aku org fes wish ko kat FB ? haha . takpe2 . tak kesaa la ko sedar ke tak . aku tgk je kt birthday list tu ade name ko . terus g wall ko then wish . AHHA . mcm hape je kan . btw , lame gile tak jumpe ko . aritu ko ade dtg skola . tp , aku tak ingat la bulan bape . time tu ko outing . ko singgah skola aku . ingat jugak kau nk dtg skola la . Hahah . Sian kau kan . datang skola nk amek Sijil PMR , tp kena pandang slack plak ngan someone tu . yg ko g pakai t-shirt dtg Taayah pesal la bhaiii . mcm la ko xtau Taayah penuh ustaz ustazah . kan dah kne . hmm , nak wat camne kan . dah TAKDIR ko nk jumpe ngan die . Muahaha . adoy mak . kenapa la aku tetibe nak wat entry sal kau plak ek . pdhal aku tak rapat langsung ngan ko time kt Taayah . layak ke aku nak tulis sal ko ? Hahah . pape je la . mepek je aku ni an . Hopefully , ko anggap aku sahabat kau lagi ea even kite tak penah rapat pon . furthermore ko pinda time kite f4 . lagi la . tp , sedih gak la koranggg pinda . yela . atas nama batch 47 . sape tak sedih . Whatever la . Janji kite SAHABAT sampai bile-2 kan ?


last but not least , SELAMAT ULANG TAHUN YANG KE-18 . dah 18 tahun kau ek . aku belum lagi . still 17 . bulan 8 nnt aku baru 18 oke . haha . aku doakan ko dapat flying colours in SPM oke . kau pon jgn lupe doakan aku gak tau . moge kau dpt U yang hebat . InsyaAllah . Kbaiiiii :)

Comments

teya said…
salam,tengs sahabat.x prlu prsoalkan sme ade layak atau x utk kao tules pasal ak.even mybe kter x brape rapat,tp skali ak brkwn dgn sseorng, slamenye dye akn kekal sbgai sahabat dlm hdop ak. ak syg hng... nway sme2 kter doakn yg trbeik.. ak syg batch 47.! <3
Farah Aida said…
wksalam . welcome teya :) thanks ea masih anggap aku sbg sahabat kau . AKU PON SAYANG KO . mmuuuaaahhhh !

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿