Farahin Syazwani :)




hye Paen :) haha . sengal betul aku ni kan .

btw , tetibe teringat kat kau . teringat a.k.a RINDU . betul tak ? kakaka . kalo ko nak tau la kan Paen . aku ni admire ko sbb ko pandai edit gmbo . sume yg ko edit sume cantek . tambah-2 lagi ko pon cantek kan . hahah . Alamak ! terpuji sudaa . takpe . sekali sekala kan . time f3 agak rapat la gak ngan ko sbb sekelas kan . tp bile dh f4 langsung tak rapat sbb kelas laen dan aliran laen-2 . bilik pon laen . so , tak de kesempatan nak sembang-2 ngan ko cm dulu . hmm , cakap-2 ni . kite dh abes skola dah pon . tak payah le nak ungkit-2 dah . tp , saje ingat memory dulu-2 . Muahaha . 


aku selalu usha blog ko . sbb ko selalu update . n entry ko pon menarik . bg aku la . tak tau la org laen camne kan . hmm , btw . aku bangga dpt jadi kawan ko . sbb ko cam penguin . haha . ape aku merepek ni . adoyai . kalo kat skola plak . ade event kat dewan mesti ko sebok ngan NIKON ko tu kan . snap sane sini . haha . same ngan IrhamHameeda . aku tawu . kdg-2 kome sempat bergambar ka cermin belakang dewan tu kan . Muahaha . org laen sebok dok dlm dewan , kome g snap gmbo koranggg plak . Adoyai .

dapat UTP taknak pegi . kalo tak bole same-2 ngan Irham lagi . haha . kau nak tunggu medic . takpe la . moge-2 rezeki kau ade kat situ . I'll pray for you oke . hmm , ape lagi aku nak pot pet pot pet ni ek . hopefully , ko dpt flying colours la SPM nnt ek . jgn lupekan doakan aku skali . Kbaiiii :)

p/s : aku tak pandai buat ayat cam ko la . ayat bunga-2 bole la . Hhahaha

Comments

Paen :) said…
alala , sweet jee .Sayu aku :) Sayang kau !
Farah Aida said…
Okayy Paen , Sayang kau jugakk :) kawan sampai bile2 taw .

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')