Tulang Belakang Saye :)



Encik Zakariya Bin Samsuddin

caring . responsible . sporting . tu la cikgu BM aku . always support his students in whatever situations . eh , aku speaking plak dah . dah la ni sal cikgu BM malah cikgu SASTERA aku . adoyai . Sorry ye cikgu ! cikgu ni selalu wat aku happy even kdg2 die selalu endah tak endah je ape yang aku cakap ngan die . haha . kdg2 naek malu aku ngan kawan2 aku jadinye . ckp pnye panjang , rupenye satu perkataan pon die tak amik kesa . kdg tu penat gak ckp ngan ckg ni . Hhahahaha . pape pon , AKU SAYANG CIKGU YA :)

next ,

Pn . Y.M Raja Azah Bt Raja Yusoff
kind , punctual , soft-hearted . my English teacher . Now , I want to apologise you because actually , I never finished my novel , Catch Us If You Can . but , I never admit if you asking us in the class . because I don't want to dissapoint you . so , I've to lie . Hhehehe . but , honestly deep of my heart . I Love You So Much ! I know that I'll never forget you as my English teacher because you always smile at you students . 

ثم ,

Pn . Rotipah bt Shari
penyabar , sporting , tegas . that's my High Arabic muallimah . Pertama sekali , saya nak Mintak Maap la kt ustazah sbb saya selalu bising time kelas ustazah . tp , niat saya hanya satu . nak menghidupkan kelas je . tp , takpe jugak kan saya bising . takde la ustazah bosan ajar kami kan . Hhahaha . tp , tidur pon saya selalu buat jugak . kdg2 tu , tak tahan sgt . Fairuz yang bagi ion negative kat saya . Hajar pon . Saya & Fairuz kdg2 makan gule2 time kelas ustzh . yela . taknak bg ngantuk . Hehe . Walau ape pun , ANA UHIBUKKI JIDDAN :)

jeng ! jeng ! jeng !

Pn . Nornizah bt Mohd Zain
SPORTING HABISSSSS !!! cikgu ni la paling sporting aku pernah jumpe kat Taayah ni . Cikgu Science aku . kat kelas die selalu ngantuk gak la . pernah sekali tu aku , Sawiyah & Malien beat sape tidur dulu kena belanja RM1 sorg . Muahaha . last-2 Sawiyah yang kena belanje kitorg . Hhahaha . Cikgu , cikgu baek sangat ngan kitorg . cikgu selalu bg ayat-2 yang menyayat hati kalo ckg tak masuk kelas . Last pesanan ckg aritu lagi la . meleleh air mata kitorg ckg . Sedih gile nak berpisah ngan ckg . but , I just want you to know that . I LOVE YOU TILL FOREVER :)

AHHA !

Pn . Rohani bt Pilus
strict but kind-hearted . Math's teacher . thanks a lot cikgu sbb banyak membantu saya dlm matapelajaran Maths ni . saya memang lemah subjek Maths . tp , alhamdulillah trial saya meningkat la jugak . even tak dapat A pon . asalkan meningkat dr semasa ke semasa . saye tak pernah tersenarai dalam KELAS GENIUS cikgu , tp kdg2 saya join je . Harap ilmu itu dihalalkan . Terima kaseh :) Sayang Cikgu Rohani (;

ouhh , MY ABUSERS

En . Shuhaimi Bin Mahfuz
funny , kind , caring . ouhh ouhh . this is my History's teacher oke . very the handsome one . Muahahaha . oppppsss . 'Jangan nak menggatal' . mesti tu yang akan keluar dr mulut cikgu kan . Hhehehe . Cikgu , Sorry la ye kalo saya selalu berlawan mulut ngan cikgu time kelas cikgu . Saya bukan ape . saya seronok kaco cikgu . Sbb cikgu bkn jenis yg cepat terasa kan . so , saye anggap tu semua hanya gurauan oke . you always call me as 'Farah Aide' not 'Farah Aida' . isokey , it's unique name from you to me :) Saaaaaaaaaayanggggggg Cikgu Shuhaimi . Thanks A Lot ;)

Awesome :)

En . Ridzuan Bin Ahmad
soft-hearted , sporting , understanding . ouhh , my sporting Economic's teacher . very the sporting one . He's my favourite teacher in this school tp dah pindah Tapah . so sad :( it's okay . aku bukan ade kat sekola tu lagi . Hhahaha . btw , cikgu ni memang cool . aku makan kat time kelas die pon die bole cool lagi . siap suh teruskan lagi . Adoy mak ! Malu doe . Tak tau nak letak muke kat mane dah . whatever la , nak wat camne kan . Muahaha . cikgu , don't forget this ----> LoveYouForever

my Naqibah Usrah ,

Pn . Norafifah bt Badarudin
tarik nafas , hembuskan nafas . ouhh . ustazah afifah ! strict la jugakk . kdg2 funny . even saye tak pernah score A in PQS *kecuali Trial , saye ttp berpuas hati dengan ape yang saye jawab time SPM aritu sbb saya sempat khatam 2buku teks ustazah ! alhamdulillah :) saya nak mintak maap le kalo saya tak boleh jadi ketua usrah yang baik ye ustazah . Usrah kite pon cam chipsmore je . kejap ade kejap idok . yela . ustazah pegang dua usrah kan . usrah naqibah lagi . takpe . saya paham . Hhehehe . ustazah ! jangan lupe ni ==> Uhibbuki Lillahi Taala :)

my mummy ,

Pn . Rozaidah bt Mohd Radzi
comel , cantik , bertanggungjawab . hehe . I'm always jadi Sleeping Beauty time PSI . sebab utamanye ialah kelas ustazah selalu waktu tengahari . waktu tengahari saya adalah untuk TIDUR . Hhehehe . tp , bab MUNAKAHAT je saya tak tido . but , alhamdulillah saya tak pernah B untuk setiap kali pekse bg subjek PSI . syukur . berkat ilmu ustazah juga . Hheheheehe . last wish for my lovely mummy . Aishiteru Jiddan Lillahi Taala . InsyaAllah :)

my daddy ,

En . Ismail Bin Shaari
my GREAT ICT teacher in my life :) very the smart one . ape ape hal bab komputer , cikgu laen mesti carik Cikgu Mail ni . terror giler ICT . alhamdulillah saya selalu score ICT but SPM jancur . isokey , maybe dugaan . insyaAllah . doa banyak2 . Cikgu , even cikgu pernah tengking saya . SAYA TETAP SAYANG CIKGU SAMPAI BILE2 . Thanks A Lot sbb jadi guru kelas saya tahun ni :D

ehem ,

En . Karim bin Abdul Samad
no description as well because only one class he had entered . but , I only knows that he's funny . that's all . btw , Syukran ya Ustaz sbb sudi tande kertas TASAWWUR kitorangggg . Sayang Ustaz !

last but not least ,

Pn . Hajah Noraini bt Zainal Abidin
my lovely Principle . I know that I'm not your favourite student but , I'll prove to you that I can SUCCESS in my SPM . you always advice me not to check after answering the SPM questions because it will dissapoint myself if there's many mistake that I've made . but , i just want you to know that , you never missed in my Prayer . so , Thanks A Lot for everyting you do for Fivers . LOVE YOU SO MUCH !!!

p/s : merekalah tulang belakang saya . tanpa mereka , siapalah saya di dunia ini . Pray for me :) You always be in my heart , You're the best Murabbi in the World . InsyaAllah saya akan hadiahkan KEJAYAAN 12A dalam keputusan SPM nanti .

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')