family must come first ♥

SALAM ALAIKI :)


♥ LOVE 

ACTUALLY , ni tak cukup ahli lha . HEHE . ahli keluarga asyik bertambah dari tahun ke tahun *alhamdulillah . so , susah nak dapat gambar yang the LATEST :)

now , I wanna share about FAMILY MUST COME FIRST :) 

nowadays , kita dapat lihat fenomena remaja yang semakin merunsingkan pelbagai pihak *ayatkaranganBM . antara faktornya ialah KELUARGA . means FAMILY ni memainkan peranan yang SANGAT BESAR dalam kehidupan seharian kite kann ?
*pleaseanggukkepala

so , it also means that kite mesti utamakan KELUARGA kita . ape pun yang kita nak buat dalam dunia ni , kite mesti utamakan FAMILY kite dulu . nak tahu kenapa ? sebab FAMILY kita lha orang yang PALING RAPAT dengan kita . diorang ialah orang paling mengenali diri kita dari orang laen kan ? 

point nak cakap kat sini ialah dalam apa jua keadaan sekalipun , kita mesti dahulukan KELUARGA kita . jangan pernah sesekali kita abaikan KELUARGA kita . finally we'll regret in the future . TRUST ME ♥ 

APPRECIATE YOUR FAMILY BEFORE THEY LEFT YOU ONE DAY OKAYY :)
because nobody can understand you except our family right ?


I LOVE MY FAMILY like A LOVE SONG 

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')