Twenty Twelve ^^


SALAM ALAIKI :)

bersawang kot belog aku ni ye . HEHE . al-maklum la dah jadi STAM sekarang ni :)



today , i want to share with you about my condition at school lha . SERONOK amat ! tapi , yang tak syoknye sebab selalu kena AIM je . sebelum ni tak pernah pun STAM kena AIM . geram betul lha . maybe sebab cikgu tgk muke2 nakal yang masuk STAM ni kann . tak percaya kat kitorang langsung kot . HAHA . sampaikan jage f1 pun , cikgu bagi kat budak baru . DAHSYAT kan ? tapi tu la REALITInye :)

MUET :)
semua EXCITED lepas dapat buku ni . tak tau la nape excited beno . ke hulu ke hilir usung buku ni je . sebab cam cantek je kan ?  HAHA


kehidupan sebagai seorang yang sudah bergelar LAPAN BELASS is very DIFFICULT ! it's because , i've to make the decision on my own lha . ape ape pun kena buat keputusan sendiri . ye lha . untuk masa depan aku gak kan . tp , aku ni dah la jenis tak pandai nak decide sendiri :)


abaikan budak ni =.='


peace :D


hye jerawat . eh , hye Hanan :)

*takde motif letak photo photo ni :)

Kbyeee :)


Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')