Karnival Pengajian Tinggi Negara Kali di Arena Square ;


In the name of ALLAH , the Most Gracious and the Most Merciful .
hye readers , Assalamualaikum .



ni muka mintak panggggg tak =.='


Ouhh , ni Universiti Idaman aku . Hopefully dapat masuk :))


tak sangka dapat sarung jubah ni ;


Ouhh retissss ^^

Kfine , memang sesak sungguh karnival ni . Kadang tu ade je yang tak berkenaan datang saje-saje memenuhkan ruang yang ade . Aduiihhhh , parah betui orang macam tu kann . Nak kira berlaga punggung tu susah kot . Banyak kali sangat . Tak sengaja kann . Semua berebut nak pergi cari INFORMATION kat booth2 yang ade kat situ . Elllehh , yeke nak cari INFORMATION ? or nak goodies die je ? HAHA . aku letuwwwww . padahal U tu tak tawarkan untuk aliran SASTERA pun . aku maen bedal je lahh . maklum la FREE OF CHARGE . Sape taknak kan .

Dialog biase ketika mengunjungi booth universiti-universiti kat Karnival Jom Masuk U :

Pakcik A : Cikgu ke ?
Aku : Tak , lepasan SPM .

Pakcik JPA : Cikgu ke ?
Aku : Tak .
Pakcik JPA : Ade muka pendidik la 
Aku : :)

Akak A : Kerja ke ?
Aku : Tak , lepasan SPM

Akak B : Cikgu ke ?
Aku : Tak :) 



Adoyai , kakak aku yang dah berkurun umur , die cakap LEPASAN SPM . aku ? cikgu plak . muka aku ade muke cikgu ka ? Aduhai , maybe sbb doa mak untuk aku jadi cikgu one day kot . InsyaAllah , aku dengar cakap mak . HEHE . btw , bangga SIKIT la orang cakap muka aku cam muka cikgu . ade gaya kan ? Muahahahahaha . Kfine , tataa ^^ 

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')