Kaum Adam yang COMPLICATED .

In the name of ALLAH , the Most Gracious and the Most Merciful .
hye readers , Assalamualaikum .


Today , aku nak share something about MALE yang complicated okay . Kalau korang nak tahu , lelaki ni COMPLICATED sikit . Diorang ni suke pikir yang perempuan ni macam ni perempuan ni macam ni . Suke hati diorang je kan nak judge perempuan ni macam mane . Diorang bukannya tahu keadaan kite ni macam mane . Maen TERJAH je . Puihhhhh . Okay , sekarang ni jom kita watch out ape bukti lelaki tu complicated .

10 Perkara Bukti Lelaki Itu Complicated 


1. Jika kamu melayannya dengan baik, dia fikir kamu jatuh cinta kepadanya . Jika tidak , kamu akan dianggapnya sombong .

2. Jika kamu berpakaian cantik , dia fikir kamu sedang cuba untuk menggodanya .
Jika tidak , dia kata kamu kekampungan .

3. Jika kamu berdebat dengannya , dia kata kamu keras kepala . Jika kamu berdiam diri , dia kata kamu tak ada IQ tinggi .
4. Jika kamu lebih pintar daripada dia , dia akan jatuh air muka . Jika dia yang lebih pintar , dia cakap dia hebat .

5. Jika kamu tidak cinta padanya , dia akan cuba mendapatkanmu bermati-matian . Jika kamu mencintainya , dia akan cuba untuk meninggalkanmu .

6. Jika kamu beritahu dia masalahmu , dia kata kamu menyusahkan . Jika tidak , dia tuduh kamu tidak mempercayainya .

7. Jika kamu cerewet padanya , dia anggap kamu seperti seorang pengasuh . Jika dia yang cerewet pada kamu , itu kerana dia mengambil berat .

8. Jika kamu mungkir janji kamu , kamu tidak boleh dipercayai . Jika dia yang ingkari janjinya , dia melakukannya kerana terpaksa .

9. Jika kamu menyakitinya , kamu sangat kejam . Jika dia yang menyakitimu , itu kerana kamu terlalu sensitif dan terlalu sukar untuk dijaga hati . 

10. Jika kamu mengirimkan ini pada lelaki-lelaki , mereka pasti bersumpah semua ini tidak benar .


Kaum adam setuju tak dengan statement ni ? Hawa pulak korang rasa sume statement kat atas tu betol tak ?  Mesti korang akan angguk banyak kali kan . HAHA . Memang betul pun kalau dari segi psikologinye . Kalau korang tengok lelaki sekarang  , macam tu lah . Tak percaya ? Pergi la try cari kawan lelaki yang boleh ngam ngan korang . Okay . That's all . Thank you .

Selamat tengah hari semua . Kbaiii . ILOVEYOU (:


Jom lunch -,-

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')