Omey gila mereka . They are part of my SUPERHERO :)


Assalamualaikum ladies and gentleman .
Mood : Seronok + Happy + Takut 
Dah siap kemas barang . Harap Maklum . Wahahaha .

Sekarang ni semua barang aku dah settle . Alhamdulillah Allah permudahkan segala urusan . Syukur Ya Allah . Cuma hati ni yang tak tentu hala rasenya . Pikiran tu duk bayang macam macam . Biaselahh nak masuk ke alam kehidupan yang baru . Untunglah ade MOTIVATOR terbaik .

Okay okay kembali ke pangkal jalan . Actually , aku nak cerita pasal Sambutan Hari Guru kat Taayah . Tema tahun ni " BACK TO SCHOOL " Omeyy gilaaaa cikgu cikgu pakai baju sekolah . Haha . Korang nak tgk muka-muka cikgu kitorang yang omeyy omeyy tu ?


Omey gilaaaa Ustaz Karimmmmmmmm . Sir nampak cam ketua GANGSTER !


 Selamber gilaa Teacher Syahadah pakai tudung pendekk >.<  Muahaha . Omeyy kan Cikgu Ain ? Macam Form 1 . Hahaha


 Fesyen apa yang Cikgu Umi pakai aku pun tak tahu . Pakai bantai saja . Haha . Sir nampak cam budak jahat gilaaaaaaaaa >.<


Cikgu Mardiana omeyyyyyyyyyyyyyyyyyy -,- Pengetua pun omey jugakkkkkkk . Lengkap gitu berlencana and name tag sekali . Wahahahahaha .


Kasut Cikgu Salasiah baru letuwww . Suci gilooooooo >.< Mesti tengah dengar ucapan Pengetua . Muahahahhaha . Meriah sambutan tahun ni ye . Form 4 sungguh kreatif ! CONGRATES 49 !

  
Dah macam student Taayah je kan . Padahal semua tu cikgu Taayah . Omeyyy gilaaaaaaa semuaaaa . Serious mehh . Bangga dapat cikgu camni . SPORTING gilaaaaa :)

Well , now aku dah ade kehidupan baru . Tinggalkan segala kisah di Taayah . Means , bukan the sweet moment . Bad moment only . I hate that ! Seriously , aku rasa macam lain sekarang . Aku bukan yang dulu . Aku ade kehidupan baru sekarang . Gonna be MATURED than before . Berfikir secara dewasa . That's my new resolution starting from now . Farahhh , you should move on . Tinggalkan cara hidup kau kat taayah ! Yang buruk okay . Yang baik sila kekalkan :) Aku taknak hidup cara lama . Nak bina cara hidup yang baru kat APIUM . Semoga Allah permudahkan segala urusan .

p/s : Ain , mane kau . Miss gilaaaaa kat kauu .Sobs sobs . Mimi , bubbye . Aku nak pergi jauh dah . Doakan aku kayy . Thanks for everything !

Kbai . PeaceYaww :)

SAYANG EMPAT TUJUH

Comments

ATHIRAH said…
Hahaha, comel gila!
Miss Faraa said…
Omeyy kan ? Siott ahh . Seronok gilaaa . Form 4 kreatif siot !
serius comey ! rindu cegu3
Miss Faraa said…
Alololo rindu datang la sekolah . Ape susah ! Hahah

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿