Yeah , ana rindu pada mereka-II ini . Serius .


Assalamualaikum umat Islam semua (:

Ana rasa dah lama jugak ana tak post kan . Hmm , bukan apa . takde story lahh . Ehek . Plus busy dengan assignment *busylah sangat* 



Itu je nak post untuk kali ni . Tetibe ana rindu kat mereka ini . Sejak abang ana post gambar Hasif dan adik kakak ipar ana pun duk post gambar Si Kembar , ana jadi RINDU sama mereka . Can you send them to me ? Hakhak ana tahu jauh sangat kan . La Ba'sa-II . Ana sabar je . Omeyyy kan diorang ? Uhuk uhuk . Tengok lah anak sedare sapa (:

Gambar yang atas tu , warga Kampung Bendang Ujib yang ana rindu sangat-II . Acewahhhhhhhh . Adik balik 19hb ni . InsyaAllah . Semoga Allah permudahkan semua urusan pergi dan balik . Ameen (:

That's all . K baii . PeaceYaww .

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Owhsemm Day ✿