Damn !

In the name of ALLAH , the Most Gracious and the Most Merciful .
hye readers , Assalamualaikum .


Perempuan tak boleh hidup bersendirian . Semasa kecil , dia berada di bawah jagaan ayahnya . Semasa dewasa , dia berada di bawah jagaan suaminya 

Manjenye manjenye perempuan . HAHA . Lantak korang la nak pikir apa pun . But , it's FACT okayy . Bila korang dah dewasa nanti , korang tahu la ape maknanya kehidupan . Cehh , aku ni bajet dah dewasa je . Arrrgggghhh -,- peduli apa aku . Ni blog aku . Suke hati aku lah nak bajet ke apa . HAHA 

Kau , aku perlukan kau tahu tak ? Tahu tak tahu tak tahu tak ? Tolong lahh tahu .

Sebenarnya , aku tak tahu camne nak bagi kau tahu . Sebab kau jenis HEARTLESS tahap cipan ! Aku pun dah tak terdaya nak buat apa yang sepatutnya aku buat kat kau . Aku buntu , buntu , buntu dan buntu . Nobody understand my conditions . Kalau kau pun tak paham keadaan aku , apatah lagi orang laen babe .

Okeh . Aku bukan apa . Aku just nak perhatian dari kau . Tu je . Aku tak mintak lain . Kau tahu tak , sekarang kau dah laen dari dulu ? Aku pun tak tahu nak cakap camne dah . 

Kepercayaan aku dah mula hilang sikit demi sikit . Aku taknak kepecayaan tu hilang terus . Sebab ape ? Sebab aku sayang kau . Kau paham tak ? Aku rasa kau tak paham maksud sayang kot . Tu la sebab kau IGNORE je aku . Buat aku macam tunggul je dalam hidup kau . Aku ? Syok sorang-sorang ? Adoyai . Mainan perasaan betul .

Ya . Aku bukan macam dia . Dia yang paling ISTIMEWA dalam hidup kau . Memang itu dulu . Tapi , aku tahu memang susah nak lupe yang lame kan ? Tak payah tipu la . Aku dapat bace care kau layan aku babe . Aku dapat rase yang kau layan aku tak sama macam mane kau layan budak tu dulu . Aku ni ? Aku ni sape ? Takde sape-sape dalam hidup kau . Kosong , Zero ! Kan ? Just untuk isi masa lapang kan ? Kalo lapang , baru cari aku . Kalo sibuk , diam je . Kau ibarat chipsmore dalam hidup aku ! Kejap ade , kejap takde . Ni aku cakap depan . Aku tak cakap belakang .

Okeh , kau cakap kau in BAD MOOD kan . Apesal tak cakap kat aku dari awal ? Tak mau share story ? Kan ak dah cakap , aku ni bukan sape-sape kat kau . So , buat apa aku terhegeh-hegeh kan . Baik buat hal sendiri . Senyap je . Tak payah amik tahu pasal kau dah . Biar lahh apa nak jadi , jadi lah .

Prinsip aku senang je . Kalau orang tak nak share , sudah . Duk diam . Tak payah sibuk . Actually aku tanya sebab aku CARE kat kau . Kau ade buat camne aku buat kat kau ? Takde babe . Sedih aku . Lantak kau lah . Aku malas nak cakap kat kau . Sebab kau HEARTLESS ! Cakap la macam mane pun , kau takkan terasa . Trust me !

Dah la . Aku malas nak bebel banyak-banyak . Bukan kau paham pun perasaan aku . Kau tak pernah ucapkan kalimah MINTA MAAF secara ikhlas kat aku . Yang pernah hanya 'sory' . Hey , come on babe . Aku memang tak pernah cakap . Sebab kau HEARTLESS tahap maksimum . Tapi , kau kena paham lahh . 

Haihhh . Makin sakit hati aku tahu tak -,- Dah laa . Kalau aku cakap kat kau pun , kau  buat aku rasa bersalah lagi ade la . Baik tak payah cakap pape . Diam je . 

Damn it ! 

Kbaiiii . ILOVEYOU again :'(


Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')