Gift from SISTERS :) ♥


In the name of ALLAH , the Most Gracious and the Most Merciful .
hye readers , Assalamualaikum .

before aku keluar sekolah hari sabtu rituh , aku dah siap-siap bgtau mereka-mereka yang sepatutnya tahu aku nak get out from that school . Sedih gak nak tinggalkan orang-orang yang aku sayang tapi , nak buat camne kan . I have to . Tapi , aku tak sangka plak diorang nak bagi something kat aku before aku keluar . 



'ABSENCE MAKES THE HEART GROW FONDER ' 
ni Dayah ngan Seha yang kasi . Thanks my dear :D 




ni adiah yang diorang bagi . First time dapat gift camni . HEHE :)




Ahhaaaaa ! ni sape yang bagi ? Someone yang baru aku kenal tahun ni . But , rapat gak la . Yang penting , AKU SAYANG DIA SANGAT-SANGAT . Kfine , diam . haha . Yang lawaknye time dia kasik cadbury tu , die cakap camni ' orang bukak locker , ni je yang ade ' . Terkejut aku . Aku tak kesa pun die nak bagi ape . Tapi , tak sangka plak dapat cadbury . Sampai sekarang aku tak makan lagi . sebab ape ? sebab SAYANG nak makan . ade je dalam refrigerator umah . HAHA . sape makan aku punye cadbury tanpa bgtau , SIAP !




Ehem ehem . Nothing to say . Paham-paham sendiri je lah . Tapi , satu je aku nak bgtau ko **** , SAYA PUN SAYANG AWAK SANGAT2 :) 
* lps salam tu , biar saya ngan die je bole tahu . hehe . pape pun , aku memang terharu giler bace ayat - ayat yang kau tules dalam surat tu . Again , THANK YOU so much *



Terukir di bintang :) You make me eager to hear that song my dear :D Thank so much my dear 



okeh , yang ni plak Ain yang kasik . Cam tau tau je aku suke air ni . Time kasih ye Ain . Aku hargai sangat . tapi , bnde ni aku tak ley nak simpan buat kenangan . Sebab nanti aku makan . HAHA . tahniah ye dapat MUMTAZ idadi .


Kepada MIMI sayang ♥ : I'm really sorry because I'm leaving you alone in that school . My advice , don't leave that school next year okay . Sebab kalau aku nak datang skola , aku nak duk ngan sape dan camne aku nak jumpe ko lepas ni ? Susah la . Jangan pindah ye sayang :)


favourite photo faraa 

Kbaiiiiiiiiii 

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')