♥ I'm starting admire him ♥ HAFIZ ZAINAL ♥

In the name of ALLAH , the Most Gracious and the Most Merciful .
hye readers , Assalamualaikum .


 ♥ ♥ ♥ HANDSOME + AWESOME ♥ ♥ 

>> His name is MUHAMMAD HAFIZ BIN ZAINAL <<

>> Born on 1st July 1992 at 8.05am with weight 3.67kg . Lives at  Johor Bharu .Studied at PASUM . Then Alexandria , Mesir . Future DENTIST :) NICE VOICE , HANDSOME bhaiii ♥ :') Such a good-looking guy , good friend , MUSLIM , obedient MUSLIM * Hopefully. smart, humble, ambitious , TALL , SLIM slander , stylish :) yang penting family dia biasa - biase je. 

>> Okay , itu serba sedikit about him la . First sight when I'm hearing he sing a song entitled LOVE YOU LIKE A LOVE SONG by Selena Gomez . Gilaaaaaaaaaa . It's awesome . Nice voice laaa . Nak dengar ? Okay , Faraa akan show kat korang video tu .


>> I'm begging you all to hear his voice . You'll feel to hear it again again again and again . Exactly right . Try it . Fuhhh . But , dalam video ni Faraa rase die macam poyo sikit . Buat macam lagu sendiri je . But , he still AWESOME in this video clip . HEHE .

>> There are many video clips that he made . Here's another one . Watch + hear it properly okay .


>> I think he in this video clip is VERY HANDSOME + AWESOME Many of viewers are focusing to the cat only . But not to me . I'm focusing to him :') HAHA .

>> Now , I want to show you his photo . I'm searching at MR . GOOGLE la and his fanpage of course :)


>> Senyuman mahal dari HZ ♥


>> He loves cat . He said '' Cat is irresistible ! "


>> Muke future DENTIST . Kalau aku sakit gigi , aku nak carik klinik dia la . HAHA . Gilaa . Tengah sakit , mane nak pikir doktor ape dah time tu . HEHE .


>> Musician / band fanpage ♥ 

# memang aku stalk dia . ade kau kesahh :D



>> This one is better. AWESOME ! HANDSOME ! :) Pakai Baju Melayu lagii :D


>> Since small until now :') HANDSOME kan ? hewhew :D


>> Kalau korang nak stalk blog dia , pergi laa stalk . Jarang kita jumpa lelaki yang suka berblogging ni kan . btw , dah lama gak dia tak update blog die tu . Last update , bulan Februari aritu .

>> Okay la . Aku rasa tu je kot aku nak story arini . I'm starting ADMIRE him since 17 April 2012 okay . Tu je nak bagitau . HAHA . Hopefully dia dapat jadi DENTIST . Sebab dari dulu dia suke tgk gigi orang . HAHA . Tak caye ? Tengok la writing die kat blog die . 

>> Kbaiiiiiiiiiii , Salam maghrib . Heeeeeeeeeeee ~ 

Comments

Popular posts from this blog

My Priority Ever :)

Rindu S A H A B A T ;)

Owhsemm Day ✿