the last moment ever ;)

In the name of ALLAH , the Most Gracious and the Most Merciful .
hye readers , Assalamualaikum .


Aku rindu sekolah .  Aku rindu baju sekolah . Aku rindu baju prep . Aku rindu baju batek . Aku rindu tudung hitam . Aku rindu crocs . Aku rindu tasek raban . Aku rindu study . Aku rindu test pad . Aku rindu struggle . Aku rindu K.A.W.A.N . Aku rindu cikgu . Aku rindu life kat taayah . Aku rindu nak datang lambat sekolah . Aku rindu nak masuk bilik guru . Aku rindu DEJA ,  Yaqut & Marjan . Aku rindu Dewan Besar . Aku rindu perhimpunan . Aku rindu dewan makan . Aku rindu malam sabtu . Aku rindu SIS *Sistem Informasi SERATA .  Aku rindu bilik sakit . Aku rindu nak pergi KOOP . Aku rindu nak pergi klinik . Aku rindu sibuk-2 panggil cikgu masuk kelas . Aku rindu nursery .  Aku rindu nak main-2 ngan kawan-2 time lepas balek makan petang . Aku rindu nak nak lekat announcement kat pagar . Aku rindu nak kena kacau dengan Sir Din kalau masuk bilik guru . Aku rindu stay up *stay up ke aku ? Aku rindu surau . Aku rindu kerja sekolah yang bertimbun . Aku rindu kuliah , tazkirah , usrah . Aku rindu Jr aku .

But , even aku rindu macam mane pun , aku tetap tak nak mase itu diulang kembali .
That's why Allah tetapkan tiada ulangan masa dalam kehidupan kita .

PENDEK KATA :

AKU RINDU SEK RAJA PEREMPUAN TAAYAH , IPOH !

Sumpah ! Aku tak tipu . Tapi , aku tak nak duduk situ dah . Cukuplah 5tahun4bulan aku kat sane . Aku pun tak tahu kenapa kenapa kenapa dan kenapa . Maybe hormon aku dah tak nak duk sane kot . Menggila je kat sane . Seronok tak tentu hala . HAHA . 

Sepanjang aku menginap kat Taayah . Macam-macam yang aku dapat belajar kat sane . Yang paling seronok , ERTI PERSAHABATAN (:




Aku rindu semuanya :'( Sobs sobs sobs . Lepas ni susah nak jumpe semua balek . Takpe , nnt BATCH 47 akan buat REUNION tahun 2020 okay . HAHA . Jangan jeles :)

okayfine , nak chawwwww . ILOVEYOU sayang (:

Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')