GADESBIASE , PENGUIN , GLORIA ♥ :')

In the name of ALLAH , the Most Gracious and the Most Merciful .
hye readers , Assalamualaikum .


HAPPY BIRTHDAY MY DEAR FRIEND , FARAHIN SYAZWANI  

Today is her birthday . May Allah bless our UKHUWAH okay . Thanks for light up my five years . Be friend with you feels like friend with a cute penguin . HAHA .

Btw , I LOVE YOU tau . Even aku tak rapat ngan kau sebagaimana kau rapat ngan kawan-2 laen . But , SEKALI KITA BERKAWAN , SELAMANYA KITA AKAN BERKAWAN right .

CONGRATES because you  got the best result . I'm afraid to ask from you . But , I'm trying to find it myself . DON'T ANGRY yaa . Hehe . Aku ternampak kat list cikgu je . 

Paen , aku copy gambar ni sbb aku rasa gambar ni yang paling cantik kau edit . HAHA . Kau memang berbakat bab-bab edit ni . Aku admire kau punye edit . Hua3 . 

Pape pun , aku nak wish kat kau lagi sekali HAPPY BIRTHDAY . sweet 18 okay :) 

Take care of yourself okay . I'm praying for that you get the best university in Malaysia okay . Lepas ni kita susah nak jumpe sbb masing2 dah ade haluan sendiri kan . So , GOOD LUCK IN YOU FUTURE LIFE tau .

Semoga kita berjumpa di syurga nanti . InsyaAllah .

SAYANG KAU SANGAT-SANGAT 

Kbaiiii  Penguin


Comments

Popular posts from this blog

Rindu S A H A B A T ;)

My Priority Ever :)

Jaga hati :')